A la carte

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten en truffelmayonaise 11,50
Livar paté met truffel glacé en aceto-balsamico 9,75
Gerookte zalm met rode ui en limoen/koriander 16,00
Salade van roergebakken scampi’s op pikante wijze 13,50

 

Soepen

Licht gebonden soep van groene asperges  6,50
Mosterd soep met uit gebakken spekjes 6,25
Bos paddenstoelen soep  6,50

 

 

Hoofdgerechten

Schnitzel met champignon roomsaus of pepersaus 16,50
Schnitzel met Stroganoff saus 17,50
Varkenshaas medaillons met champignon roomsaus of pepersaus 18,75
Kogelbiefstuk met pittige pepersaus 21,00
Gegrilde entrecote met een saus van zwarte peper 24,50
Vis van de dag 19,50

Desserts

Dessert van witte chocolade en bitterkoekjes 5,50
Advocaat dessert met karamel 5,50
Bosbessen dessert 5,50
Bruine chocolade parfait 5,50

 

Menu’s

 

Maasduinen Menu

Soep van de dag

Schnitzel met saus naar keuze of vis van de dag

Dessert

19,95 pp

 

Brasserie Menu

Salade van roer gebakken scampi’s op pikante wijze

Kogelbiefstuk met pepersaus

Dessert van witte chocolade en bitterkoekjes

32,50 pp

 

Happy Sunday Menu

4-gangen verrassingsmenu van de chef

29,50 pp

Enkel verkrijgbaar op zondag mits vermelding bij reservering

 

Huiskamer Specials

Woensdag, donderdag:  Maasduinen menu van 19,50 voor 15,00

Vrijdag: 5 luxe gerechtjes voor 30,00 (uitsluitend per tafel)

 

 

Voor alle menu’s/specials geldt alleen mogelijk op reservering met vermelding

 

HET IS NIET UITGESLOTEN DAT ONZE GERECHTEN ALLERGENEN BEVATTEN