In onze Huiskamer is het genieten van smakelijke  gerechten, met liefde voor onze lokale verse producten.

Zo komt het vlees o.a. van onze dorpsslager, groente en fruit van de plaatselijke boer; Gebroeders Chlod.

BRASSERIE MENU,

3, 4 of 5 gangen

Voorgerecht:

Carpaccio van Ierse ossenhaas met rucola, parmazaan, truffelmayonais en pijnboompitten

Soep:

Goed gevulde licht gebonden asperges soep

Tussengerecht:

Scampi’s op pikante wijze met botersaus, gefrituurde garnaal en knoflookspinazie

Hoofdgerecht:

Het mooiste van het rund met pepersaus en verse groentjes

Dessert:

Dessert Proeverij

3 gangen, soep/hoofdgerecht/dessert 37,50

3 gangen, voorgerecht/hoofdgerecht/dessert 45,50

4 gangen voorgerecht/soep/hoofdgerecht/ dessert 52,50

5 gangen, voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert 61,50

KLASSIEKERS

Salade met scampi’s op pikante wijze, rode ui, bieslook , spicy chili 18,50

Dubbel getrokken bouillon van bospaddenstoelen met prei, wortel, witte beukenzwam 8,00

Duitse Schnitzel met saus naar keuze 22,95

Kogelbiefstuk 200gram met pepersaus 29,50

Vis van de dag 25,50

NIEUWE KLASSIEKERS

Royale portie Kibbeling 23,95

met remoulade saus, citroen

Amerikaanse burger 100% rundvlees, 230 gram 25,75

burgersaus, rucola, tomaat, kaas, gebakken ui

Truffelburger, 100% rundvlees, 230 gram 25,75

truffelmayonaise, rucola, bosui, pijnboompitten

NO MEAT NO FISH

Vega Creatie van de Chef 24,50

Paddenstoelen, snijbonen, kaas, rode ui, bieslooksaus

Al onze gerechten worden geserveerd met Belgische friet, verse salade en mayonaise