A la carte

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten en truffelmayonaise 11,50
Livar paté met truffel glacé en Pulled Pork bite 10,50
Mignons van Kabeljauw, rucola, spekjes en kerrie 12,75
Salade van roergebakken scampi’s op pikante wijze 14,50

 

Soepen

Licht gebonden soep van bos paddenstoelen  6,50 (V)
Mosterd soep met uit gebakken spekjes 6,25
Dubbel getrokken wildbouillon  6,50
Rijkelijk gevulde vissoep uit de schenkkan. 13,50

 

Hoofdgerechten

Schnitzel met champignon roomsaus of pepersaus 16,50
Schnitzel met Stroganoff saus 17,50
Varkenshaas medaillons met champignon roomsaus of pepersaus 19,75
Kogelbiefstuk met pittige pepersaus 23,00
Runder lende door Sjon aan tafel getrancheerd 50,00 voor 2 personen
Vis van de dag 22,50

Desserts

Dessert van witte chocolade en bitterkoekjes 5,50
Advocaat dessert met karamel 5,50
Bruine Chocolade dessert 5,50
Kaasplankje  9,50

 

Menu’s

 

Maasduinen Menu

Soep van de dag

Schnitzel met saus naar keuze of vis van de dag

Dessert

21,00 pp

 

Happy Sunday Menu

4-gangen verrassingsmenu van de chef

29,50 pp

Enkel verkrijgbaar op zondag mits vermelding bij reservering

 

 

Voor alle menu’s/specials geldt alleen mogelijk op reservering met vermelding

 

HET IS NIET UITGESLOTEN DAT ONZE GERECHTEN ALLERGENEN BEVATTEN